Våra Tjänster

En sammanfattning av de tjänster vi kan erbjuda.

VÅRA TJÄNSTER

Vad vi kan erbjuda dig

bjorsby9

VVS

Vänd dig med förtroende till oss så sköter vi din VVS service, underhåll och eventuella reparationer.
Industrial pipes

Vattenledningar

Installation och underhåll av Vattenledningar Vi drar nya rör eller gör ändringar och reparationer av vattenledningar i hus, villor, fritidshus och lägenheter.
20170914_095028

Avloppsledningar

Vi utför läggningar och ändringar, reparationer av avloppsrör och brunnar inomhus eller utomhus samt uppdrag runt spill- och dagvattenledningar utomhus.
DSC_0481

Värme

Vi utför värmeinstallationer i samband med nybyggnad, renovering, reparationer och underhåll.
20170119_171928

Kök & badrum

Vi utför läggningar och ändringar, reparationer av avloppsrör och brunnar inomhus eller utomhus samt uppdrag runt spill- och dagvattenledningar utomhus.
20170530_192950

Nyanläggning och Ombyggnad

Vi hjälper dig med alla tjänster inom värme, vatten och sanitet (VVS). Stora arbeten såväl som små.
6202215_1

Solfångare

En solvärmeanläggning minskar ditt behov av köpt energi och sänker energikostnaden oavsett om du använder el, olja eller biobränsle.
20190521_142735

Kamininstallationer

Givetvis säljer vi inte endast kaminer, vi tar helhetsansvaret och både levererar fram till dörren samt installerar den på ett fackmannamässigt sätt.

Våra tjänster

Garantier

Vi lämnar alltid garanti på alla våra arbeten. Det gör att du som kund helt kan lita på att jobbet blir väl utfört. Vi är stolta och glada över att så många av våra kunder är återkommande, det ser vi som ett tecken på att vår arbetsgaranti har gett intryck.

Vi lämnar även långa och detaljerade garantier på alla pumpar och växlar. Utöver det har vi dessutom garantier på de flesta reservdelar. Spara kvitton och garantisedlar så att du har dem till hands om det skulle behövas.

Låt oss hjälpa dig med ditt VVS-problem. Kontakta oss idag för kostnadsfri offert på ditt behov.